Even voorstellen

Autobedrijf Kroezen & Lambers is opgericht in 2010 door Sjaak Kroezen en Marcel Lambers. Inmiddels een bekende naam in Emmen en omstreken. Ze servicen hoofdzakelijk Hyundai en Kia.

Marcel: ‘We zitten ruim 30 jaar in het autovak. De passie voor Hyundai en Kia is er altijd geweest. We waren vroeger collega’s bij de Hyundai dealer in Emmen. U hoeft niet ver te rijden, wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om ook ingewikkelde storingen op te lossen.

Kwaliteit en gunstige prijzen

U profiteert mee van gunstige prijzen door gezamenlijke inkoop bij TOP. Naast Hyundai en Kia kunt u hier terecht met alle andere merken! We maken geen onderscheid, alle autorijders zijn welkom. Ook voor een APK van een camper kunt u hier terecht.

Vacature

Ons bedrijf groeit gestaag. We hebben zelfs plek voor een 1e APK autotechnicus. Kent u iemand in uw omgeving, of bent u diegene die we zoeken? Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek!

Waardering

Sjaak: ‘Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één! En dat zien we terug in de waardering die u voor ons heeft. Daar zijn we trots op. Als Merkspecialist onderscheiden we ons als het professionele autobedrijf uit de buurt. U bent altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit en een vakkundig advies!’

Leerbedrijf

Ook zijn we erkend leerbedrijf en leermeester. We vinden het erg belangrijk jonge technici een kans te geven zich te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Met kans op een goede baan en een fijne toekomst. Onze deuren staan open!

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw Hyundai en Kia. Ook alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk, zijn van harte welkom!

Nieuwe website

Onze nieuwe TOP website is klaar! Neem eens een kijkje na het lezen van onze nieuwsbrief. De website staat boordevol informatie en u vindt er natuurlijk onze occasions!

 

Nog vragen, of een afspraak maken? U bent van harte welkom, wij zijn er klaar voor!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0591 572 893 info@kroezenenlambers.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×