Airco Bijvullen Emmen

Werkt uw airco niet meer zoals voorheen? Wellicht is het tijd om het koudemiddel in uw aircosysteem te laten vervangen. Tijd dus voor Airco-onderhoud bij Autobedrijf Kroezen en Lambers Emmen. Hierdoor kunt u weer snel met een goed werkende airco uw weg vervolgen.

De voordelen op een rijtje

  • Goed onderhoud bespaard kosten
  • Voorkomt bacteriën en schimmels
  • Koudere lucht uit het aircosysteem
  • Voorkomt beslagen ruiten
  • Uw airco blijft goed functioneren

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw TOP merkspecialist betaald u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door

Airco bijvullen

De airco van uw auto moet regelmatig worden bijgevuld voor een optimale werking. Met onze moderne aircovulmachine zijn wij in staat om iedere aircosysteem te testen, controleren en te vullen met het koudemiddel R134A. Wij beschikken over een geldige certificaat F-gassen en zijn hierdoor bevoegd om verantwoord en milieubewust om te gaan met uw aircosysteem. Wist u dat de airco van uw auto jaarlijkse tussen de 8 en 15% koudemiddel verliest en daarom uw airco regelmatig moet worden gevuld voor een optimale werking? Een lekkage kan bijvoorbeeld ook verlies van koudemiddel veroorzaken. Bij een tekort aan koudemiddel heeft uw compressor te weinig olie om gesmeerd te worden. U loopt dan zelfs het risico om stil te komen staan. Ook het regelmatig gebruik van uw airco voorkomt storingen.

Kroezen en Lambers airco reiniging & verfrissing

Behandel nare luchtjes met een geurbehandeling! Tijdens een geurbehandeling reinigen we uw auto airco. Alleen zo kunnen we de nare luchtjes en bacteriën verwijderen. Na de behandeling ruikt de airco lucht weer fris en loopt u minder risico op gezondheidsproblemen. Bacteriën vermenigvuldigen zich razendsnel in een airco. Wij adviseren een jaarlijkse geurbehandeling van uw airco.

Interieurfilter vervangen

Pollen, vuil, schadelijke gassen en een onaangename geur kunnen in de auto komen en er blijven hangen. De lucht in de auto kan tot zes maal zo onzuiver zijn als de buitenlucht. Deze onzuivere lucht kan allergische reacties, hoofdpijn en een verlaagd concentratievermogen als gevolg hebben. Allemaal gevaarlijke situaties die vermeden kunnen worden als u regelmatig uw interieurfilter vervangt. De interieurfilter filtert tot 98% van de onzuivere deeltjes uit de lucht zodat rijden ook echt veiliger wordt. Met een nieuwe interieurfilter is uw dashboard langer stofvrij en uw voorruit minder snel beslagen.

Vervang uw interieurfilter elk jaar of om de 15.000 kilometer!

Kroezen en Lambers = Milieubewust

Autobedrijf Kroezen en Lambers maakt gebruik van het airco-gas R134Aom uw airco te reinigen. Dit koudemiddel is  milieuvriendelijker dan zijn voorganger. Met dit middel verlagen wij de CO2 uitstoot!

Wilt u uw airco laten checken? Kom langs bij Autobedrijf Kroezen en Lambers Emmen of maak online een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0591 572 893 info@kroezenenlambers.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×