Aandrijfas kapot Emmen

De aandrijfas van uw auto kapot?

Uw bolide heeft verschillende aandrijfassen. Een aandrijfas is een as die zich tussen twee onderdelen bevindt en kracht overbrengt van een aandrijvend deel naar een aangedreven deel. U kunt hierbij denken aan de assen die de kracht van de motor overbrengen op de wielen. Als wij hier met u over spreken, dan worden meestal deze assen bedoeld.

Ratelt uw auto aan één kant als u door een bocht rijdt? En wordt dat geluid na verloop van tijd steeds harder? Dan hebben wij waarschijnlijk slecht nieuws voor u. De aandrijfas van uw auto is waarschijnlijk kapot. Blijft u toch doorrijden met een versleten aandrijfas? Dan zult u echter niet direct tegen problemen aanlopen. Toch raden wij u niet aan hier té lang mee door te rijden. Laat hem vervangen in Emmen! Een kapotte aandrijfas kan op den duur namelijk ook andere onderdelen van uw auto beschadigen. Autobedrijf Kroezen en Lambers Emmen vervangt hem graag voor u!

Homokineet kapot?

De homokineet is onderdeel van de aandrijving van uw auto. Aan beide zijden van de aandrijfas zit er één. Deze homokineten zorgen ervoor dat de aandrijfas van de auto een stuurhoek kan maken. Dit is nodig om de aandrijving tijdens het sturen goed te laten functioneren. Het is mogelijk dat deze koppeling na verloop van tijd begint te slijten. U dient dit onderdeel dan helaas te vervangen. Autobedrijf Kroezen en Lambers Emmen lost dit probleem graag voor uw op! Maak eenvoudig online een afspraak!

Aandrijfas kapot, in Emmen laten vervangen?

Een aandrijfas heeft geen concrete vervangingstermijn. Dit hangt totaal af van de slijtage van het onderdeel, echter merkt u dit snel genoeg! TOP Merkspecialist autobedrijf Kroezen en Lambers raadt u aan om dit zo snel mogelijk te laten doen. Plan een afspraak in bij onze werkplaats in Emmen. Uiteraard ontvangt u van ons vooraf een prijsspecificatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0591 572 893 info@kroezenenlambers.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×